Pixlo + Entecon

Video Genius.

Hej! Vi gör det enkelt att lyckas med video.

Häng med till forskningsframkanten

Gänget bakom T3 har hundratals år sammanlagd erfarenhet av att göra mer med mindre inom digital bild. Där befinner vi oss i forskningsframkanten, lagom supernördigt. Men till din lycka stannade våra grundare inte där. Tvärtom förstod de att för stor framgång krävs en passion för affärerna. Resultatet är Two Tales Technology, två superkulturer som genom en lyckad sammansmältning nu finns till ditt förfogande. Kanske inte kall fusion, givet våra ibland heta temperament, men nära nog.

Allt du behöver för att nå ett högre tillstånd. Vår målsättning är 100% lugn, ingen gillar överraskningar. En knapptryckning bort.

Vi bygger nytt. Det blir ofta snabbare och bättre än alternativen. Med lysande vitsord från krävande uppdragsgivare.

Kom förberedd till morgondagen, ett tips från coachen. Modiga beställare och 100% specialister är en grym kombo.

Klimatfrågan ligger som en skugga över tillväxten. Eller gör den? Vänd på kuttingen och slå mynt av årtusendets trend.

Björn Isakson, Head of strategy

Golvet är lava

Vilken version av framtiden är din? Orson Wells drömde om flygande bilar, i stället fick vi internet. Vi för dagligen diskussioner med företagsledningar som märker hur det mullrar under fötterna. Det är video som kräver uppmärksamhet som lava från en vulkan. Svårstoppad och energität. Jag och mina medarbetare vet hur du tämjer den!
Följ Björn på Linkedin
Det som skiljer oss från alla andra

Vi gör annorlunda på två områden, tänk och genomförande. Vi börjar alltid med målet. Det är tänket. Sedan arbetar vi oss igenom allt som behövs för att lyckas. Det är genomförandet. Därför blir tekniken aldrig ett hinder. Finns det inte uppfinner vi det. Det kan låta kaxigt men utan jävlar anamma hade människan varit en fisk i haven. Först gick vi i land och sen flög vi till månen. Nu är vi tillbaka med uppdraget att fixa världens bästa plats att leva på. För det krävs världens smartaste kommunikation. Video.


Vad kostar det?

Först kostar det inget alls. Vi gör en investering i att lära känna dig och förstå din unika utmaning. När vi vet vad du behöver kan vi tillsammans prioritera. Vi jobbar etappvis med utgångspunkt i det stora målet. Där dina medarbetare blir våra, och tvärtom. I tidiga skeden går vi igenom liknande uppdrag, såna som vi gjort eller som kompisar delat med sig av. Det gör ditt projekt snabbare, billigare och bättre. För att inte tala om grönare.

Förresten, har vi berättat för dig om Green Data?

Vi gör det enkelt att lyckas med video

Vi hjälper kunder från alla bakgrunder med de mest skilda utmaningar och plånböcker att göra video smartare, varje dag. Kolla gärna våra sex huvudområden här. Men förmodligen går det fortare att ses online. Du vet, video. Berätta vad du behöver!

Grönare, säkrare, smartare och snabbare video. 24/7.

System med kapacitet för varje scenario. Utmana oss.

Skumma av intäkterna under ytan. Vi har all praxis.

Video har knappt börjat. Nyfiken på nästa tillväxt?

Vi investerar i utveckling så du får mer. Go Labs!

Data om data är nya data som ger mer data. Få koll.